top of page
pjf21WESTCOAST.jpg
Filip
Septeto
ERNIE
Things I can't ontrol

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 IOYΛΙΟΥ 2021

 

 

West Coast The Band

Σοφία Κυριάκη: Τραγούδι, πλήκτρα
Δανάη Σγουροπούλου: Τραγούδι
Τάσος Πολίτης: Μπάσο
Δημήτρης Αξής: Tύμπανα
Τεο Κόκκορης: Κιθάρα
Απόστολος Παπουτσάκης: Κιθάρα

 

Οι West Coast έχουν ως έδρα τους την Πρέβεζα και υπάρχουν σαν γκρουπ από
το 2006 αν και η σύνθεσή τους έχει αλλάξει αρκετές φορές. Έχουν εμφανιστεί
σε φεστιβάλ , συναυλίες και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα.
Το ρεπερτόριο τους κινείται στο χώρο του Funk, Soul και Rhythm n` Blues με
πρωτότυπες διασκευές και δικά τους κομμάτια.

 

 

Andreas Polyzogopoulos quartet

Ανδρέας Πολυζωγόπουλος : τρομπέτα, φλικόρνο, εφφέ
Βαγγέλης Στεφανόπουλος : πλήκτρα
Κώστας Κωνσταντίνου : κοντραμπάσσο
Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης : τύμπανα

Με το κουαρτέτο του που αποτελείται από τους Βαγγέλη Στεφανόπουλο, τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη και τον Κώστα Κωνσταντίνου, ο ξεχωριστός Ανδρέας Πολυζωγόπουλος θα παρουσιάσει παλαιότερες συνθέσεις του απο τους δίσκους "Perfumed Dreams" και "Anicca"καθώς και καινούργιες από τον επερχόμενο δίσκο του. Χαρακτηριστικό γνώρισμα του Ανδρέα Πολυζωγόπουλου είναι η αέναη αναζήτηση του καινούργιου, χωρίς τον φόβο του ρίσκου. Μια ματιά στην δισκογραφία του μαρτυρά κάτι τέτοιο με το ακουστικό κι επιτυχημένο άλμπουμ αφιέρωμα στους Pink Floyd να ακολουθείται από το ambient και ηλεκτρικό δίσκο “One Inch of Love”. Ο ευρωπαϊκός ήχος της jazz πάντως, είναι ο χώρος που ο Πολυζωγόπουλος νιώθει ως περισσότερο προσφιλή και οικείο, με επιρροές από τους Fresu, Rava, Molvær κλπ. θεωρώντας εξ’ ίσου σημαντικά στην μουσική, τον ρυθμό αλλά και τη .. σιωπή

Dimitris Kalantzis group

Δημήτρης Καλαντζής : πιάνο και ενορχηστρώσεις

Γιάννης Λουκάτος: κιθάρα

Δημήτρης Παπαδόπουλος: τρομπέτα, φλικόρνο

Γιώργος Γεωργιάδης: μπάσο

Σπύρος Παναγιωτόπουλος: τύμπανα

Τραγουδούν: Αθηνά Ρούτση και Τέρρη Βακιρτζόγλου

«Χθες το βράδυ»

Μια τζαζ ματιά στο χθες της ελληνικής μουσικής

Μουσική εμβληματικών συνθετών του παρελθόντος και πιο συγκεκριμένα του μέρους εκείνου της ελληνικής μουσικής, που ονομάζουμε μάλλον αδόκιμα «ελαφρά». Καλύπτουν τεράστιο εύρος μουσικής παραγωγής, από την κλασσική μουσική ως τον κινηματογράφο…και φυσικά…. τραγούδια.

Οι συνθέσεις τους, όπως και οι ίδιοι σαφώς επηρεασμένοι από την jazz της εποχής τους. Κομμάτια μεταξύ άλλων των Γιαννίδη, Καπνίση, Σπάρτακου, Μουζάκη, Μωράκη, σε mainstream jazz διασκευές, ύφους 50s-60s, χωρίς εκπτώσεις στον απολύτως jazz χαρακτήρα τους.

Η παράσταση, όπως και ο ομότιτλος δίσκος που έχει κυκλοφορήσει, είναι πάντα αφιερωμένος στον μεγάλο πιανίστα της ελληνικής jazz, Μανώλη Μικέλη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

 

3rd Floor Quartet

Δημήτρης Νίκας: πιάνο

Νίκος Κυπριώτης: τρομπέτα

Ευθύμης Σφαιροπουλος: κοντραμπάσο

Κώστας Δημητρίου: drums

 

Οι 3rd floor quartet είναι ένα σχήμα που δημιουργήθηκε στα Ιωάννινα μέσα από την ανάγκη των μελών του να γνωρίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το μαγικό κόσμο της jazz μουσικής. Ξεκινώντας να δουλεύουν θέματα από τα γνωστά σε όλους μας jazz standarts, συνέχισαν να πειραματίζονται με τις δικές τους ιδέες και διασκευές των συγκεκριμένων θεμάτων καθώς επίσης και με διασκευές γνωστών συνθέσεων από το ελληνικό ρεπερτόριο, με γνώμονα τη jazz και σεβασμό στο αρχικό ύφος των συνθέσεων αυτών.

 

 

Ελευθερία Αρβανιτάκη Acoustic

Συνομιλητές της επί σκηνής οι :

Θωμάς Κωνσταντίνου: ούτι, τσουμ-μπους
Γιάννης Κυριμκυρίδης: πιάνο
Γιάννης Πλαγιαννάκος : κοντραμπάσο

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια συναντιέται μουσικά με τρεις κορυφαίους σολίστες επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τραγούδια από όλο το φάσμα του ρεπερτορίου τους διασκευασμένου ειδικά για ένα αφηλεκτρισμένο, αλλά γεμάτο ενέργεια και μουσικότητα αποτέλεσμα. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη θα μας ταξιδέψει στις αρχές της καριέρας της θυμίζοντάς μας ρεμπέτικα αλλά ακόμα και ελαφρά τραγούδια που αγαπάει, θα περάσει στις έθνικ επιτυχίες που την καθιέρωσαν, θα παντρέψει μοναδικά την ανατολή με την δύση, αλλά και την παράδοση που τόσο αγαπά και επιλέγει να ερμηνεύει τόσα χρόνια. Συνομιλητές της
επί σκηνής οι Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, τσουμ-μπους), Γιάννης Κυριμκυρίδης
(πιάνο), Γιάννης Πλαγιαννάκος (κοντραμπάσο).

_JDC3022.jpg
IMG_3424.JPG
IMG_7070.JPG
R-13561289-1562359405-9490.jpeg.jpg
WEST COAST POP 2.jpg
bottom of page